Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

duminică, 29 martie 2009

Rezultate Preliminarii CM 2010

In urma cu cateva minute s-a terminat ultima disputa in Europa din aceasta serie de calificari, in care Spania a invins acasa Turcia cu 1-0, gol Pique in minutul '60. De asemenea au fost cateva surprize in ceea ce priveste restul meciurilor. Belgia, care pornise destul de bine in preliminarii a pierdut in fata celor din Boznia-Hertegovina, scor 2-4 (Dembele, Sonck/Djeko, Jahic, Bajramovic, Misimovic). In alta confruntare, cehii nu au reusit decat o remiza alba impotriva slovenilor, ex-iugoslavii avand, cel putin teoretic sanse minime de a scoate ceva din aceasta batalie. Un alt deznodamant surprinzator l-a avut infruntarea Irlanda de Nord - Polonia, scor 3-2. Pentru nord irlandezi au punctat Feeney, Evans si Zewlakow (autogol), iar pentru polonezi au marcat Jelen si Saganowski. Campioni europeni in 2004, grecii nu au izbutit decat un 1-1 cu Israel si, desi au condus prin golul lui Gekas, elenii au trebuit sa se multumeasca cu o remiza, dupa ce pentru israelieni a marcat Golan.
In grupa noastra de calificare, Franta a invins Lituania la Vilnius, scor 1-0, prin golul tardiv al lui Franck Ribery, din minutul '67. Astfel, francezii fac 7 puncte (si un meci mai putin disputat) si tin pasul cu lituanienii si sarbii, care au 9, respectiv 12 puncte.
In final, va prezentam si alte rezultate ce conteaza pentru calificarea la CM din Africa de Sud, 2010: Portugalia - Suedia 0-0, Irlanda - Bulgaria 1-1, Albania - Ungaria 0-1, Muntenegru - Italia 0-2, Olanda - Scotia 3-0, Germania - Liechtenstein 4-0, Tara Galilor - Finlanda 0-2, Uruguay - Paraguay 2-0, Togo - Camerun 1-0, Coreea de Nord - EAU 2-0, Japnonia - Bahrain 1-0.

0 comentarii: