Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

vineri, 20 martie 2009

UEFA Champions League

In Liga Campionilor cele 4 dueluri promit un spectacol de neuitat, si datorita faptului ca se vor reedita unele dueluri din sezoanele trecute.

Primul meci este Villareal - Arsenal, echipe ce s-au intalnit acum 2 ani in semifinale, castig de cauza avand tunarii lui Wenger. De aceasta data, "submarinul galben" este dornic de revansa, sperand sa aiba un parcurs cat mai lung.
A doua disputa va fi cea dintre Manchester United si FC Porto, practic duelul dintre castigatoarea din 2008, respectiv 2004. Desi diavolii lui Ferguson par clar favoriti, echipa portugheza spera in sansa ei si probabil va da totul sa-i elimine, asa cum s-a intamplat in sezonul 2003-2004, cand echipa antrenata pe atunci de Jose Mourinho a eliminat pe Man UTD in optimi.
O batalie deja clasica in ultimii ani este intalnirea dintre Liverpool si Chelsea. Echipele s-au intalnit in fazele eliminatorii ale competitiei de 3 ori in ultimele sezoane, bilantul fiind 2-1 in favoarea cormoranilor. Indiferent cine se califica din acest duel, conform traditiei, cele doua vor oferi o demonstratie de fotbal de cea mai inalta calitate.
In fine, sfertul patru va pune fata in fata probabil doua dintre echipele cele mai in forma din acest an, FC Barcelona si Bayern Munchen. Dupe ce au demolat in optimi pe Lyon, respectiv Sporting Lisabona, aceasta partida este una de 1x2, fiind foarte greu de spus cine are prima sansa.
Mai este de precizat faptul ca cele doua manse vor avea loc in perioada 7-8 si 14-15 aprilie.

0 comentarii: