Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

sâmbătă, 28 martie 2009

Am sperat... si atat...

A venit si momentul adevarului. A venit meciul Romaniei cu Serbia, un meci in care am sperat pana in minutul 90 pentru un miracol. Am sperat ca nu vom vedea iar o echipa a Romaniei dezorientata, fara claritate in faza ofensiva. Nu a fost sa fie asa, meciul s-a incheiat Romania 2-3 Serbia.
A fost o prima repriza in care am platit tribut tocmai acestor caracteristici deja ale echipei nationale, iar masivitatea si norocul sarbilor au venit ca un tsunami peste tricolori. Ce sa mai vorbim de o prima repriza, gandita tactic total gresit de Piturca, acesta lasandu-si jucatorii sa atace cu centrari in careul sarbilor ,combinata cu un sistem defectuos de joc adoptat 4-3-3. In plus, caracteristice lui nea Piti, ce de obicei, au fost experimentele de a pozitiona jucatorii altfel fata de ce joaca acestia la echipele de club. Toate acestea conducand spre un neverosimil 0-2 la pauza dupa un gol de noroc (M. Jovanovic minutul '17) si o faza fixa (autogol-Stoica minutul '44).
Repriza a doua, Mutu si compania au inceput in forta, fiind de ajuns un moment de sclipire a "briliantului" combinata cu o finalizare de rafinament a lui Marica pentru a reduce din diferenta. Si speranta a revenit... si atat... Aceasta a murit iar, cand in minutul '59 Ivanovic a inscris din off-side, spre disperarea romanilor. Pe parcursul reprizei am inceput sa credem iar in jocul tricolorilor, de aceasta data Piturca folosindu-l pe Cristi Tanase, "argeseanul" dinamizand jocul nostru. Totul a coincis cu golul de 2-3 din minutul '74 al lui Stoica si parea ca se poate mai mult, insa iarasi am sperat... si atat...
Meciul se termina cu infrangerea tricolorilor, sansele nationalei de calificare la mondiale fiind din ce in ce mai mici, iar meciul de miercuri cu Austria se prefigureaza a fi iarasi unul de cosmar... Speram din nou...

0 comentarii: