Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

sâmbătă, 14 martie 2009

"Criza" de goluri in Cupa UEFA

Aseara au avut loc mansele tur ale optimilor de finala in Cupa UEFA. Insa, parca jucatorii ar fi fost afectati de "criza" actuala, inscriindu-se doar 12 goluri in total, cu o medie de doar 1.5 goluri pe meci, spre deosebire de Champions League, unde raportul este de cel putin doua ori mai mare. Meciurile nu au fost foarte spectaculoase, majoritatea fiind gandite cu o tactica ultradefensiva de catre antrenorii in cauza. Sigurele echipe care se pot lauda ca au marcat cate doua goluri sunt Manchester City, O. Marseille si Udinese.
Echipa romanilor Mircea Lucescu si Razvan Rat, Shahtior Donetk a fost infranta la limita, scor 1-0, de catre CSKA Moscova, prin golul marcat de Vagner Love din penalty. Desi nu au fost cu nimic mai presus decat "minerii", moscovitii au acum prima sansa la calificarea in sferturi. A doua echipa din Manchester, City, a invins cu 2-0 trupa daneza, Aalborg, englezii dominand copios din primul pana in ultimul minut, marcatorii fiind F. Caicedo si Shaun Wright-Phillips.
Pe Stade Velodrome, O.M. a trecut de fosta echipa a lui Ogararu, Ajax, cu 2-1, prin reusitele lui Cheyrou si M. Niang, pentru "lancieri" inscriind Luis Suarez din lovitura de la 11 metri.

0 comentarii: