Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

miercuri, 4 martie 2009

FC DTS - Se poate (si mai bine!)

Desi a facut doar un egal in ultimul meci de campionat, FC Drobeta Turnu Severin inca are sanse reale sa-si realizeze visul: promovarea in sezonul urmator al Ligii Intai. Aflata momentan pe locul 3 in Liga 2, Seria 2, la egalitate de puncte cu FCM Targu Mures si la doar 2 puncte de liderul Unirea Alba Iulia, echipa antrenata de Eugen Neagoe nici nu se gandeste sa rateze obiectivul impus la inceputul sezonului.
Insa, asa cum spune si antrenorul, echipa de pe malul stang al Dunarii are nevoie de victorie ca de oxigen in meciul cu International Pitesti.
La sfarsitul meciului, Neagoe a sustinut ca se putea termina frumos pentru drobetani, daca Dorin Hirsu, portarul veteran in varsta de 36 de ani, nu ar fi gafat monumental la inceputul primei reprize (acesta din urma fiind inlocuit la pauza de juniorul Dan Panzaru). Desi noua achizitie, Marius Ene, fostul echipier al Progresului, a reusit sa marcheze la debut, fostul tehnician al Pandurilor spune ca urmatoare partida, impotriva argesenilor este cruciala pentru viitorul echipei oltene.
Per ansamblu, FC Drobeta Turnu Severin este inca in carti pentru promovare, insa e nevoie de putin mai multa determinare si eficienta din partea jucatorilor. Ramane de vazut ce se va intampla, dar viitorul echipei depinde in mare parte de rezultatul urmatorului meci de campionat, unde va fi nevoita sa castige.

0 comentarii: