Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

vineri, 13 martie 2009

Extraterestrii s-au distrat! Porto si ea in sferturi...

Barcelona – Olympique Lyon. O partida “dementiala”, spectaculoasa, magistrala, si lista poate continua. S-a terminat 5-2 pentru “extraterestrii” catalani, care la un moment dat conduceau cu 4-0, dupa doar 43 de minute, prin golurile lui Henry (o dubla), Messi si Eto'o. Francezii au revenit, marcand de doua ori in poarta lui Valdes, prin Makoun si Juninho, insa ultimul cuvant l-au avut tot spaniolii, care au inchis tabela la 5-2, in minutul ’90, prin Keita.
Ultimul meci a insemnat confruntarea dintre FC Porto si Atletico Madrid. Dupa ce in tur, pe Vicente Calderon s-a terminat 2-2, de aceasta data scorul a fost 0-0. Datorita golurilor marcate in Spania, Porto s-a calificat in sferturi, facand fericit un stadion Dragao arhiplin.
Ce mai poate fi spus? Au mai ramas in lupta cele mai bune opt echipe din Europa. Oricare ar fi deznodamantul tragerii la sorti, un lucru e clar: vom avea parte din nou de un spectacol regesc, in stilul obisnuit al Ligii Campionilor.

0 comentarii: