Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

joi, 19 martie 2009

Alte rezultate...

Si acum sa vedem pe scurt ce s-a intamplat si in celelalte 5 meciuri.
St. Etienne - Werder Bremen. Dupa ce in tur germanii au castigat cu 1-0, se pare ca in Franta le-a fost suficient si un egal, terminandu-se 2-2 si 3-2 la general pentru nemti. Golurile au fost marcate de Proedl si Pizzaro pentru Werder, respectiv Benalouane si Grax pentru cea mai titrata echipa din istoria fotbalului francez.
Ajax Amsterdam - O. Marseille. Echipa lui van Basten a fost eliminata, desi dupa cele 90 de minute scorul era 2-1 pentru lancieri si se intrase in prelungiri. Pentru Ajax au marcat Aloh si Sulenimaji, iar pentru OM au inscris M. Niang in minutul '35, golul calificarii venind din partea lui Mears in minutul '111.
Zenit - Udinese. Victoria din Rusia cu 1-0 nu le-a fost suficienta campionilor en-titre, acestia fiind eliminati, dupa ce fusesera invinsi in tur cu 2-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de capitanul Tymoschuk in minutul '34.
Galatasaray - Hamburger SV. A fost o partida frumoasa, cu 5 goluri, 3 marcate de nemti si 2 de turci. In tur se terminase 1-1, deci Hamburg este cea care merge in sferturi. Reusitele au fost semnete de catre Kewell si Baros pentru Galata, respectiv Guerrero (o dubla) si Olic pentru HSV.
In ultimul meci, Braga - PSG, minutul '81 a fost punctul culminant al celor doua manse, deoarece a fost singura reusita. Hoarau a fost cel care a calificat PSG mai departe, dupa doua partide extrem de echilibrate.

0 comentarii: