Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

luni, 23 martie 2009

Tripleta de aur a Barçei...

Cand spunem "FC Barcelona" ne gandim in primul rand la spectacol, stadion arhiplin si faze memorabile. In acest sezon insa, echipa "blaugrana" este o adevarata masinarie de goluri, responsabila pentru acest lucru fiind tripleta impresionanta formata din Lionel Messi, Samuel Eto'o si Thierry Henry. Cei trei au marcat pana acum in acest sezon, in toate competitiile, nu mai putin de 77 de goluri. Pare incredibil, insa e adevarat. Jocul ofensiv si ideile tactice ale antrenorului Pep Guardiola au facut din echipa catalana una din cele mai spectaculoase din intreaga lume.
Reusitele se impart in felul urmator: 59 de goluri s-au consemnat in 28 de etape in Primera Division - Eto'o cu 25 de reusite, Messi 19, iar Henry 15. In UEFA Champions League, dupa 8 partide, argentinianul este fruntas cu 6 goluri, urmat de francez cu 4, iar camerunezul doar cu 2. Nu in ultimul rand, in Copa del Rey, unde Barça este calificata in finala, Lionel a inscris de 5 ori, Thierry o singura data, iar Samuel este "oaia neagra" daca putem spune asa, nereusing nici macar un gol. Astfel, precizand ca au mai ramas 10 partide in campionatul Spaniei, finala Cupei Regelui si cel putin 2 meciuri in Champions League, ratia poate creste, si, cine stie, poate cei trei vor depasi chiar 100 de goluri intr-un sezon. Avand in vedere forma de moment, acest "obiectiv" este ca si indeplinit!

0 comentarii: