Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

joi, 19 martie 2009

Patru romani in sferturile Cupei UEFA...

In urma cu cateva minute s-au aflat cele 8 echipe care merg mai departe in sferturi in Cupa UEFA. Dintre acestea fac parte atat Shahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu si la care activeaza Razvan Rat, cat si Dinamo Kiev, club la care joaca Tiberiu Ghioane si Florin Cernat.
In partida Shahtior - CSKA Moscova golurile au fost marcate pentru "mineri" de Fernandinho si Luiz Adriano (minutele '54 si '70). Astfel, desi ucrainienii pierdusera in tur, nemeritat dupa parerea majoritatii, cu 1-0, avantajul de 2 goluri le-a fost suficient pentru a-l face fericit pe patronul Rinat Ahmetov.
De cealalta parte, in disputa Metalist Kharkov - Dinamo Kiev, se parea ca echipa din capitala Ucrainei avea mari sanse sa fie eliminata, dupa ce compatriotii lor facusera 2-0, prin golurile marcate in minutul '29 de Slyusar si Coelho (minutul '56). Insa dinamovistii au marcat in minutul '70 prin Sablic, si se parea ca totul revenise la normal. Pana la final Kharkov a mai inscris de doua ori, prin Acevedo in minutul '70 pentru si, din nefericite, un autogol al lui A. Berezovchuk. Astfel, cu scorul general de 3-3, dar cu mai multe goluri in deplasare, Ghioane si Cernat li se alatura compatriotilor Rat si Lucescu in lupta pentru cucerirea trofeului.

0 comentarii: