Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

vineri, 20 martie 2009

Cupa UEFA...

In a doua competitie europeana ca importanta, s-au stabilit 4 sferturi extrem de interesante. Desi nu se poate compara cu UEFA Champions League, Cupa UEFA se poate lauda totusi ca in acest sezon va alinia in aceasta etapa a competitiei cateva partide de top, cu echipe spectaculoase si ofensive.
Echipele romanilor ramasi in cursa, Shahtiorul lui Mircea Lucescu si Razvan Rat si Dinamo Kiev, clubul lui Ghioane si Cernat se vor bate cu cele doua trupe din Franta, Olympique Marseille, respectiv PSG. In celelalte doua sferturi, nemtii (Werder Bremen si Hamburger SV) vor intalni echipele din Anglia, respectiv Italia (Manchester City si Udinese). Partidele tur se vor disputa in data de 9 aprilie, iar cele retur pe 16 aprilie.
Asadar, urmeaza un adevarat festin in Champions League si Cupa UEFA, in total 8 meciuri la cel mai inalt nivel, echipele cele mai in forma fiind si cele care vor accede in semifinale.
In cele ce urmeaza vom posta programul complet al sferturilor, din ambele competitii europene intercluburi.

0 comentarii: