Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

sâmbătă, 7 martie 2009

Oare cat mai poate?

Buna intrebare. Cat mai poate rezista acest jucator macinat de zeci de accidentari de-a lungul anilor? Se pare ca, pentru brazilianul Ronaldo (pe numele sau complet, Ronaldo Luis Nazario de Lima) fotbalul este si va ramane o pasiune eterna. Ca argument se poate lua in calcul ultima revenire a lui "O Fenômeno", dupa mai bine de un an de chinuri. Atacantul brazilian a debutat la noua sa echipa, Corinthians, unde a jucat aproape jumatate de ora impotriva celor de la Itumbiara, intr-un meci din Cupa Braziliei. Acesta a fost ovationat de catre public, fiind aplaudat la fiecare actiune personala. Jucatorul sud-american, acum in varsta de 32 de ani vrea sa demonstreze ca inca mai poate, incercand sa ne aduca aminte tuturor de acel "baiat cu pastrunga" ce facea furori in urma cu cativa ani, la echipe precum PSV Eindhoven, Barcelona, Inter Milano, Real Madrid si nu in ultimul rand, la echipa nationala.
Desi a fost contestat pentru viata sa extrasportiva mult prea agitata, fiind implicat in numeroase aventuri sau scandaluri, Ronaldo si-a facut datoria pe unde a trecut si probabil ar fi avut mult mai multe realizari daca nu ar fi suferit numeroasele accidentari. Una peste alta insa, "O gordo" se poate considera o persoana norocoasa, realizarile sale pe plan personal fiind cei doi copii (Ronald si Maria Sophia, din doua casatorii diferite). In ceea ce priveste latura sportiva, acesta se poate lauda cu aproape 400 goluri marcate in cariera si o sumedenie de trofee, printre care Cupa UEFA, cu Inter Milano, Campionatul Spaniei, cu Real Madrid, Supercupa Europei, cu AC Milan, doua Cupe Mondiale, castigate cu nationala Brazilei si multe altele.

0 comentarii: