Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

joi, 12 martie 2009

Dominatie britanica in CL!

La fel ca in sezonul trecut, se pare ca echipele din Anglia fac legea in UEFA Champions League. Toate cele patru formatii ale “albionului” s-au calificat pentru sferturile de finala. Din patru dispute, in trei dintre ele au fost eliminate toate echipele din Italia: Inter de catre Manchester United, Juventus de catre Chelsea si AS Roma de catre cei de la Arsenal. Desi nu s-au marcat la fel de multe goluri ca in prima zi de optimi, si aseara au avut loc faze spectaculoase si goluri de generic. In cele ce urmeaza voi reda o scurta caracterizare a tuturor celor patru meciuri de aseara.
Manchester United – Inter Milano – un meci deschis, cu faze de contraatac de ambele parti, insa cu mai multa inspiratie din partea "diavolilor rosii". Desi Inter a avut ocaziile sale, lovind de doua ori bara portii lui van der Saar, prin Ibrahimovic si mai tarziu Adriano, loviturile de cap ale lui Vidic, din minutul 4’ si apoi a lui Cristiano Ronaldo, in minutul 49’ si jocul excelent de pase al echipei lui Ferguson au facut ca acestia sa treaca mai departe in competitie.
AS Roma – Arsenal. Cuvantul potrivit pentru aceasta disputa este dominatie. Desi romanii au deschis repede scorul prin mijlocasul David Pizarro, tunarii au rezistat eroic pana la loviturile de departajare, gratie victoriei din tur de pe Emirates. Desi au fost mai buni aseara, jucatorii lui Spalletti au fost nevoiti sa se resemneze la penaltiuri, fiind invinsi dupa ultima ratare a lui Tonetto. Astfel, italienii raman fara nicio echipa in Europa, Milan fiind si ea eliminata din Cupa UEFA in runda precedenta.


0 comentarii: