Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

marți, 3 martie 2009

United a castigat Cupa Ligii Angliei!

Cum era de asteptat, Manchester United si-a adjudecat duminica, 1 martie, Cupa Ligii Angliei, gazduita de cea mai moderna arena din Anglia, Wembley Stadium. Cu toate acestea, echipa lui Sir Alex Ferguson a trebuit sa astepte loviturile de departajare pentru a bifa prima realizare din acest an pe plan intern, castigand si Campionatul Mondial al Cluburilor in decembrie 2008.
"Diavolii" au invins pe Tottenham Hotspur, echipa lui Harry Redknapp, cu scorul de 4-1 (Scorul fiind 0-0 dupa cele 120 de minute de joc). Practic "diavolii" au marcat tot, spre deosebire de echipa din Londra, care a punctat o singura data de la punctul cu var. Desi au dominat prima repriza, din toate punctele de vedere, United a fost pusa la incercare in repriza secunda de Spurs, londonezii fiind aproape de gol, mai intai prin Jenas, iar apoi prin Lennon.
Cele doua reprize de prelungiri nu au adus multe ocazii, insa au existat cateva oportunitati de ambele parti, prin Tevez si Evra, respectiv Marcus Bent.
Despre loviturile de departajare nu e mare lucru de spus, "diavolii" lui Ferguson fructificand toate sansele. Pentru United au inscris, in ordine, Giggs, Tevez, Ronaldo si Anderson, respectiv Corluca pentru Tottenham.
Astfel, Manchester United si-a trecut in palmares prima victorie pe plan intern si a doua in total, in acest sezon, dupa ce reusise sa castige si Campionatul Mondial al Cluburilor la sfarsitul anului 2008.
Se pare ca nimeni si nimic nu pot opri echipa lui Sir Alex Ferguson in acest sezon, United fiind lider in Anglia, cu 7 puncte peste Chelsea, si fiind in grafic atat in Champions League, cat si in Cupa Angliei.


0 comentarii: