Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

luni, 30 martie 2009

Nimic nou sub soare...

Dupa razboi multi viteji se arata, asa suna o vorba din poporul nostru drag. E cazul si acum, dupa doar o zi de la disputarea meciului dintre Romania si Serbia, meci in care va reamintim ca tricolorii au pierdut cu 2-3. Si intr-adevar mai toate personalitatile din fotbalul nostru autohton au iesit la atacuri dure, fie la adresa antrenorului Victor Piturca, fie la adresa jucatorilor. Printre cele mai vehemente declaratii se regaseste si cea a lui Cornel Dinu, care fara sa uite mai vechile conflicte cu Piturca, ataca din nou, sustinand ca antrenorul actual al nationalei este limitat, acesta folosind jucatori ce nu au ce cauta la nationala, cum ar fi Radoi, Codrea sau Cocis. Pe de alta parte, nici jucatorii nu au scapat de atacuri, principalul vizat fiind Radoi care in viziunea lui Ilie Balaci este vinovatul pentru o prima repriza proasta ca joc la mijlocul terenului. Surprinzatoare este si atitudinea "nasului" Gigi Becali care a ridicat un semn de intrebare asupra valorii de jucator a lui Mirel Radoi. Si ca situatia creata in jurul nationalei in acest moment sa fie si mai interesanta, jucatorii nationalei rabufenesc si ei impotriva lui Piti, Paul Codrea fiind cel care mentioneaza ca evolutia sa a fost influentata foarte mult de faptul ca el nu e obisnuit sa joace pe postul pe care antrenorul l-a asezat in teren.
Dupa tot acest balamuc, asteptam si reactia Federatie Romane de Fotbal, mai ales ca in ultimele zile s-au zvonit foarte multe nume de antrenori posibili inlocuitori pentru "nea Piti" la nationala. Printre acestia se afla: Ladislau Boloni, Gheorge Hagi, Mircea Lucescu, dar si fiul acestuia, Razvan Lucescu si de asemenea Cosmin Olaroiu.
Pana se va afla deznodamantul acestei telenovele, asteptam meciul cu Austria, ca de obicei cu speranta in suflet ca va fi bine si pentru noi macar o data...

0 comentarii: