Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

luni, 9 februarie 2009

Ancheta in cazul lui Marian Cozma

Dupa tragedia mortii lui Marian Cozma care a lovit ca un fulger sportul romanesc, politia din din Veszprem a lansat o vasta operatiune pentru gasirea atacatorilor raspunzatori de moartea handbalistului roman. Diferite surse locale sustin ca romanul si colegii sai au fost atacati de un grup de peste 30 de persoane, grup din care doi suspecti au fost deja identificati. Unul dintre cei doi suspecti principali este Raffael Sandor care a fost retinut in Austria duminica seara, potrivit ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi. Un alt cetatean de origine maghiara, Nemeth Gyozgyo, a fost retinut de politia ungara in cursul zilei de luni, acesta fiind insa un suspect colateral, neparticipand direct la comiterea omorului, conform lui Ion Bentze, atasatul roman pentru afaceri interne de la Budapesta. Acelasi Ion Bentze a confirmat si arestarea lui Raffael Sandor ca avand loc in jurul orei 22:300, duminica seara.
Marian Cozma, component al nationalei Romaniei si al formatiei ungare MKB Veszprem, a decedat dupa ce a fost injunghiat mortal, intr-o discoteca din orasul unde juca, alti doi coechipieri ai lui Marian, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic, fiind implicati il altercatie. Handbalistul roman, in varsta de 26 de ani, injunghiat in inima, a fost singurul care si-a pierdut viata dintre cei trei.

0 comentarii: