Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

miercuri, 11 februarie 2009

Vorba lui Dinu

Pe marginea meciului amical de fotbal ce va avea loc in seara aceasta intre Romania si Croatia din Ghencea s-au facut tot felul de supozitii si pronosticuri. Ultimul care a iesit la "atac" a fost Cornel Dinu, care acorda sanse tricolorilor doar in cazul in care croatii ar prinde o "zi proasta". Chiar si asa, tricolorii vor avea un meci greu, avand in vedere ca echipa croata este una de talie mondiala, care stie sa scoata in evidenta calitatile jucatorilor sai mai bine ca multe alte echipe din lume. Avand in vedere acest aspect, Cornel Dinu atrage atentia asupra faptului ca , spre deosebire de sarbi, car mai prind si zile proaste, croatilor li se intampla acest lucru destul de rar, fiind astfel nevoie de un efort mare si o concentrare pe masura din partea jucatorilor nostri.
Declaratia lui Dinu vine pe un fundalul destul de controversat in care cei doi titulari si lideri ai nationalei, Mutu si Chivu, absenteaza din motive de sanatate. Exista insa si pareri optimiste, chiar si in aceasta situatie in care se regaseste nationala inaintea testului cu echipa croata. Florin Prunea, directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, fosta glorie a "echipei de aur" a Romaniei, se arata increzator in tricolori, chiar si fara cei doi titulari incontestabili, considerand ca va fi un meci util in incercarea de a gasi noi posibilitati tehnico-tactice ale nationalei.
Una peste alta, parerile raman impartine, Romania are sansa in primul rand de a face un meci frumos, in fata propriilor suporteri. Hai Romania !!!

0 comentarii: