Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

joi, 12 februarie 2009

Nationala dependenta de Mutu si Chivu

Inca o zi, inca un meci al nationalei, inca o infrangere! Acesta se pare ca e rationamentul tricolorilor in ultima perioada, mai ales cand "greii" Mutu si Chivu absenteaza de la lot. Nu este insa o tragedie, am pierdut un meci de pregatire in fata unei formatii mai motivate si mai bine asezate in teren. Asadar Romania-Croatia se termina 1-2 si ramanem iar cu un gust amar in gura. Desi am deschis relativ repede scorul prin Marica, in min. 21, croatii au revenit si au reusit sa intoarca rezultatul in favoarea lor prin reusitele lui Rakitici din min. 28 si cea a lui Kranjcar din min. 75. Dupa un joc nu foarte spectaculos, cu ocazii insa de ambele parti, dar cu o echipa a Romaniei care sufera mult la faza de constructie si mai ales in faza de atac, ne este limpede tuturor ca suntem dependenti de Mutu, cu atata mai mult cu cat si colegii "briliantului" de nationala sunt de acceasi parere: nationala fara Mutu este ca trupul fara cap ! Romania a suprins si prin lipsa de motivatia afisata in joc, chiar daca a fost un meci amical, se putea ceva mai mult. Pana si adversarii nostri se asteptau la mai mult de la noi, macar la o presiune mai mare, insa, cum ne-am obisnuit, dupa ce am marcat prin Marica, i-am invitat sa atace si, bineinteles, croatii nu au refuzat jocul.
Ramanem cu speranta ca "briliantul" nu va absenta si la meciul cu Serbia, ca il vom avea si pe Chivu in forma mare si mai ales ca tricolorii vor arata alt joc in teren, iar Piturca va arata macar inspiratie in asezarea in teren a echipei.

0 comentarii: