Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

miercuri, 1 aprilie 2009

Uite Mutu, nu e Mutu... Pacaleala?

Asa cum era de asteptat, Mutu nu va fi in teren in meciul Austria - Romania. Aceasta stire vine cu doar cateva ore inainte de startul meciului, provocand astfel noi probleme pentru antrenorul Victor Piturca si nu numai. Cu un lot si asa lipsit de vlaga si de claritate in joc, acum si fara "briliant" in teren, la ce sa ne asteptam deseara de la tricolori ? Cel mai probabil, Piturca va incerca din nou tot felul de experimente in teren, cu jucatori plasati pe posturi obtinute in urma aruncarii cu zarurile din dotare. Ce altceva vom vedea decat o alta pacaleala din partea jucatorilor Romaniei, care in ultima vreme ne amagesc si ne pacalesc in continuu cu fotbalul lor spectaculos si fantastic? Acesta ar fi insa o sansa buna pentru tricolori sa spele din rusinea pe care au tot adunat-o in ultimele meciuri din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2010. Va reamintim ca din meciurile cu Lituania, Franta si Serbia, Romania nu a obtinut decat 1 pct si acela de la fratii nostri de sange latin, asta in conditiile in care toate cele 3 meciuri le-am jucat pe teren propriu. Sa aruncam o privire si asupra clasamentului din Grupa a 7-a preliminara pentru CM 2010:

1. Serbia 5 meciuri - 12 puncte
2. Lituania 5 meciuri - 9 puncte
3. Franta 4 meciuri - 7 puncte
4. Austria 4 meciuri - 4 puncte
5. Romania 4 meciuri - 4 puncte
6. Insulele Feroe 4 meciuri - 1 punct

Este clar, avem toate sansele pentru a...ramane acasa si la acest turneu final!!!
Nu ne ramane decat sa strangem inca o data randurile, sa speram iar intr-un miracol, si cine stie, mai ales de 1 Aprilie, poate vom avea o surpriza si nu vom pierde la prea multe goluri diferenta! Partida Romania - Austria o puteti viziona de la ora 21:30 in direct pe ProTv.
Hai Romania !!!

0 comentarii: