Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

miercuri, 8 aprilie 2009

Submarinul galben plin cu torpile!

Ibericii au pus in aceasta seara la mare incercare echipele englezesti, in primele doua dispute ale sferturilor de finala in UCL. Dupa ce Porto a tinut in sah pe Manchester United, scor 2-2, si Villareal a condus ostilitatile pe El Madrigal, insa rezultatul a fost 1-1.
In minutul 10, capitanul Marcos Senna a deschis scorul si din acel moment "galbenii" au preluat controlul asupra meciului, fiind din punct de vedere tactic cu mult peste "tunari".
Dar cum fotbalul este uneori un sport nedrept, englezii i-au pedepsit pe spanioli, datorita golului superb inscris de Adebayor, din foarfeca, in minutul 66. A fost al doilea gol consecutiv al togolezului, dupa ce marcase si in ultima etapa din Premier League, impotriva celor de la Manchester City.
Asadar, dupa un 1-1 in deplasare, Arsenal pleaca cu prima sansa pentru calificarea mai departe, insa asa cum au declarat jucatorii lui Villareal in saptamana premergatoare meciului, acestia au de gand sa lupte pana in ultimul moment, pentru a putea accede in semifinale.

0 comentarii: