Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

marți, 7 aprilie 2009

Steaua la pamant !

Cu patronul la "mititica", cu o totala lipsa de inspiratie in joc si cu o foarte mare doza de nerealism, Steaua Bucuresti nu reuseste mai nimic in Liga 1, astazi reusind performanta de a pierde cu scorul de 0-2 in fata Pandurilor din Tg.-Jiu. Acest meci a fost unul pe care antrenorul oltenilor, Sorin Cartu, l-a gandit tactic excelent in fata unei echipe aflate in cadere totala atat ca forma dar si ca implicare in joc. Cartu pune astfel capat unei perioade de 17 ani, destul de lunga, in care nu a mai reusit sa invinga Steaua din postura de tehnician. Ultima victorie pe care tehnicianul celor de la Pandurii a administrat-o steliştilor a fost obţinută pe 7 iunie 1992, pe vremea când el se afla pe banca Universităţii Craiova. Atunci, Stiinta a învins cu 5-4.
Victoria din aceasta seara a gorjenilor se datoreaza in mare masura inspiratiei antrenorului, asezarii foarte bune in teren a echipei, dar mai ales brazilianului Tremonti, care a reusit o dubla in min. '42 si '67, la primul gol speculand o greseala in grup a defensivei steliste, cel de-al doilea gol fiind inscris in urma unei pase senzationale a lui Alexandru Piturca.
Sansele Stelei la titlu sunt practic nule in acest moment, dar sa vedem si partea frumoasa a fotbalului prin jocul plin de entuziasm al oltenilor, care se indeparteaza de zona fierbinte a clasamentului.
In celelalte 3 meciuri disputate pana in acest moment in atapa 22 din Liga 1 s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Poli Iasi 0-1 CFR Cluj
G.Buzau 1-5 U. Urziceni
G. Bistrita 1-0 Farul Constanta

Liga 1 se anunta a fi astfel din ce in ce mai interesanta si plina de rasturnari de clasament !

0 comentarii: