Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

joi, 2 aprilie 2009

Rusinica a.k.a Piti, Piti, lasa-ne!!!

In urma cu cateva minute s-a terminat visul romanilor pentru calificare la CM 2010. Ne-am facut de ras, iar… Infrangere acasa cu Serbia, acum infrangere cu Austria, o Austrie formata din niste jucatori cvasi-necunoscuti, o echipa cu o medie de varsta de 23 de ani.
Nu sunt multe de spus. Am deschis scorul prin cel mai bun jucator al nostru, Ciprian Tanase, tanarul de la FC Arges, care a profitat de o gafa a portarului austriac, lobandu-l elegant. Dupa doar jumatate de minut insa, o greseala colectiva a lui Rat si Goian, care s-au dat "nas in nas", i-a pus mingea pe tava lui E. Hoffer si acesta a egalat. In minutul ’43, Tamas si Radoi nu s-au lasat mai prejos si s-au incurcat si ei la o faza de curtea scolii, permitandu-i aceluiasi Hoffer sa duca scorul la 2-1 pentru austrieci.
Si acesta a fost si rezultatul final, caci intr-o intreaga repriza secunda nu am fost in stare sa facem nimic, greseli peste greseli in toate compartimentele si nici macar o clipa de stralucire din partea mijlocasilor nostri. Piturca si-a mai demonstrat inca o data limítele si lipsa de bun simt, introducandu-l pe “neamtul” Max Nicu abia in minutul ’83, fiind primele sale clipe la nationala. Desi naturalizarea acestuia a fost subiect de can-can, Nicu a bifat doar 10 minute in doua meciuri, insa a dat dovada de caracter, acceptand sa intre si sa joace chiar si pentru cateva momente.
Ce mai poate fi spus? CM 2010 il vom privi la televizor. Trebuie sa gandim pe viitor, catre urmatoarea campanie europeana, insa avem nevoie de un antrenor si de o conducere competenta la FRF… Solutii exista, insa o schimbare este iminenta: ne trebuie antrenor, iar atitudinea jucatorilor trebuie schimbata, deoarece indiferenta si nesimtirea nu vor califica Romania la un turneu final prea curand.
Asa ca… jos capul, mai multa munca si determinare si binecunoscutul… "Piti, Piti, lasa-ne"!!!

0 comentarii: