Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

duminică, 5 aprilie 2009

Macheda ii salveaza pe cei de la United!

Probabil multi se intreaba cine este Macheda?! Ei bine, acesta este pustiul italian de doar 17 ani care i-a salvat pe diavoli in meciul cu Aston Villa, marcand golul victoriei in minutul 92.
Dupa aceasta reusita, echipa lui Ferguson revine pe primul loc in Premier League, cu 68 de puncte, avand o lungime in fata lui Liverpool, dar si un meci mai putin disputat.
Revenind la partida de azi, diavolii au inceput bine, reusind sa deschida scorul prin C. Ronaldo in minutul 14, dintr-o lovitura libera indirecta, dupa ce Milner gresise in prealabil, pasand catre propriul portar.
Apoi Villa si-a aratat valoarea, egaland in minutul 30 printr-o lovitura perfecta de cap a lui John Carew, la capatul unei centrari magistrale a lui Barry. In minutul 58 Agbonlahor a dus scorul la 2-1 pentru echipa din Birmingham, dupa o alta lovitura de cap, de aceasta data Carew fiind servantul.
Ferguson a fost inspirat si l-a introdus pe Federico Macheda (17 ani si jumatate) in locul lui Nani, in minutul 61, aceasta schimbare dovedindu-se cruciala. Insa mai intai acelasi Ronaldo a prins un sut de zile mari cu piciorul stang din afara careului (minutul 80), Friedel nemaiputand face nimic pentru a evita egalarea.
In ultimele minute jocul a fost intens de ambele parti, dar Man UTD a luat toate punctele, dupa ce, in minutul 92, Macheda si-a batut joc de apararea lui Villa, facand o preluare de clasa si sutand imparabil, spre bucuria fanilor de pe Old Trafford.
Asadar, "diavolii rosii" raman favoriti la titlu, avand si o restanta cu Portsmouth si se pot concentra pentru urmatoarea disputa din UCL, impotriva celor de la FC Porto.

0 comentarii: