Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

miercuri, 8 aprilie 2009

Leii musca, cateii cu coada intre picioare!!!

Universitatea Craiova a reusit sa anuleze complexul creat de catre Dinamo Bucuresti printr-o victorie clara cu 2-0 pe Ion Oblemenco, intr-un meci in care oltenii au jucat cu entuziasm, fiind stapani pe joc din primul si pana in ultimul minut. Stiinta face inca un meci splendid, crescand seria de victorii consecutive la cota 4, liderul actual al Ligii 1 ocupand un loc de frunte pe lista invinsilor in fata Universitatii.
A fost o victorie cat un campionat!!! Multe orgolii, multa ura si temperament au fost puse in joc si Craiova a iesit invingatoare. De fapt, meciul se poate sintetiza scurt: Fam. Costea 2 - 0 Dinamo, cei doi frati din atacul Stiintei lovind de doua ori devastator. A venit mai intai executia de exceptie a lui F. Costea din min. '20, acesta realizand o foarfeca de senzatia din 8 metri. A fost secondat apoi de fratele mai mic, Mihai Costea ducand scorul la 2-0 in min. '34, fiind pe faza la un sut in forta a fratelui mai mare si reluand pentru a 2-a oara in poarta aparata de Lobont.
Craiova este de departe echipa momentului in Liga 1, dupa ce a invins atat campiona CFR Cluj cat si liderul actual al campionatului. Campionatul se relanseaza, si de ce nu, Stiinta poate spera la titlu!
Dupa aceasta etapa incendiara, in care provincia a fost la putere, atat Dinamo, cat si Rapid si Steaua fiind invinse de Craiova, Poli Timisoara, respectiv Pandurii, cu acelasi scor: 2-0, Liga 1 devine un campionat foarte echilibrat.
In acest moment primele 5 locuri in clasamentul Ligii 1 se prezinta astfel:

1.Dinamo 46p
2.Unirea Urziceni 45p
3.Poli Timisoara 43p
4.CFR Cluj 42p
5.U. Craiova 41p

Lupta la titlu este din ce in ce mai acerba, orice echipa de pe primele 5 pozitii avand sanse reale la titlu!

De ce iubim Craiova? Pentru asta:

0 comentarii: