Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

miercuri, 8 aprilie 2009

Diavolii tinuti in sah de portughezi...

In urma cu putine minute s-a incheiat partida tur dintre Manchester United si FC Porto.
Surprinzator sau nu, echipa lui Cristi Sapunaru a scos un 2-2 mai mult decat meritat, deoarece ibericii au prestat un fotbal spectaculos si eficient. In schimb, echipa lui Sir Alex Ferguson a fost u umbra a campioanei Europei, jocul acestora fiind imprecis si ineficient.
In minutul 4, uruguayanul Rodriguez i-a lasat fara replica pe fanii de pe Old Trafford, inscriind superb din afara careului de 16 metri, cu un sut plasat in dreapta lui van der Saar. Desi era un moment de dominatie portugheza, Rooney a profitat de o gafa inexplicabila a fundasului Bruno Alves si l-a lobat exemplar pe Helton, egaland situatia.
Cu toate acestea, United era gata sa dea lovitura in minutul 85, cand Tevez a plasat mingea la vinclu, dupa o deviere de geniu a lui Rooney. A venit insa minutul 89 si nou intratul Mariano l-a invins pe van der Saar, dupa o centrare de calitate a argentinianului Lisandro, facandu-se dreptate, deoarece Porto merita cel putin un egal dupa aceasta prestatie.
Astfel, trupa lui Ferguson are o misiune dificila pe Dragao, deoarece se stie ca portughezii nu prea pierd acasa. Ramane de vazut ce va fi in meciul retur, insa cu siguranta jocul va fi mult mai deschis peste doua saptamani.

0 comentarii: