Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

duminică, 5 aprilie 2009

Oltenii au incantat iar...

Daca mai existau unele dubii in ceea ce priveste parcursul din retur, astazi s-a lamurit: Universitatea Craiova are tot dreptul sa spere macar la un loc de Cupa UEFA.
Jocul oltenilor a incantat in ultimele etape, prin faze rapide de contraatac si goluri spectaculoase. Astazi, "Alb-albastrii" au mai adaugat o victima pe lista lor din retur, de aceasta data Otelul Galati fiind ingenuncheata chiar la ea acasa.
In minutul 9, Wobay a executat perfect o lovitura de la colt, iar pe faza, fratele cel mare al familiei Costea a introdus din apropiere balonul in poarta, Florin ajungand la cota 8 in clasamentul golgeterilor.
In urmatoarele minute, galatenii au avut sansele lor, insa Pena, Girleanu sau Vitaici nu au reusit sa fructifice ocaziile, spre disperarea antrenorului Grigoras.
A urmat minutul 40, cand, dupa o pasa la intalnire a lui Soava, Wobay a patruns in careu si l-a invins pe portarul Otelului cu un sut plasat la coltul lung, ducand scorul la 2-0.
In repriza secunda ambele echipe au avut ocazii bune de gol, insa Pena si Elek pentru Galati, respectiv Prepelita si Gingioveanu pentru craioveni nu au fost inspirati in fata portii.
Astfel, Craiova ajunge la a treia victorie consecutiva si are toate sansele sa spere la un rezultat bun din urmatorul meci impotriva liderului Dinamo Bucuresti.

0 comentarii: