Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Cainii au "muscat" de 3 ori!

In aceasta seara, echipa lui Mircea Rednic, Dinamo Bucuresti, a invins in Stefan cel Mare cu scor de neprezentare trupa alb-visinie, condusa de Marian Rada. Desi Rapidul avea sansa sa reduca din diferenta de 5 puncte, in cazul unei victorii, acest lucru nu s-a realizat, ba mai mult, acum Dinamo s-a distantat la 8 puncte in fata echipei din Grant. Victoria s-a datorat in primul rand formei excelente a jucatorilor alb-rosii, in frunte cu Ad. Cristea, Torje sau Danciulescu.
In minutul '29 Dinamo a deschis scorul, printr-un voleu magistral al lui Danciulescu, dupa o cursa de exceptie a tanarului Torje, finalizata cu o centrare perfecta pentru coechipierul acestuia.
Apoi, cei mai buni jucatori ai lui Rednic, Gabi Torje si Adrian Cristea au facut ravagii pe benzile terenului, golul al doilea fiind oarecum firesc. Ex-timisoreanul a centrat iar de pe partea dreapta, iar dupa o neintelegere in careul giulestean, Marius Niculae a profitat si a marit avantajul la 2-0 pentru "caini", in minutul '58. Desi rapidistii au incercat din rasputeri sa reduca din diferenta, tot Dinamo a avut ultimul cuvant, Cristea sutand cu stangul din afara careului de 16 metri, in minutul '90, ducand scorul la un categoric 3-0.
Astfel, "alb-rosii" se mentin pe primul loc in ierarhia Ligii I, cu 4 patru puncte in fata celor de la Urziceni, 6 in fata timisorenilor si cu 7 puncte in fata campioanei en-titre, CFR Cluj.

0 comentarii: