Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

miercuri, 15 aprilie 2009

Ca la teatru... Patru la patru!

Seara magnifica pentru sportul rege in UEFA Champions League. "De vina" pentru acest lucru sunt Liverpool si Chelsea, care au oferit un spectacol impresionant, goluri multe, dar si suferinta pentru cei slabi de inima.
S-a terminat 4-4 si Chelsea se califica pentru semifinale, unde o va intalni pe Barca, care a remizat 1-1 la Bayern (4-0 in tur).
In prima repriza echipa lui Benitez a condus ostilitatile, marcand de doua ori, prin Aurelio, din lovitura libera (minutul 19) si Alonso, din penalty (minutul 28). In a doua parte, elevii lui Guus Hidinck si-au revenit miraculos din soc si au ajuns sa conduca cu 3-2, datorita reusitelor lui Reina (autogol), Alex si Lampard (minutele 51, 57 si 76). Apoi Liverpool a avut forta sa reintre in joc, prin Lucas (minutul 81) Kuyt (minutul 83), insa ultimul cuvant l-a avut tot echipa din Londra, care in finalul meciului a inscris prin Lampard.
Astfel, Chelsea este in semifinale, Liverpool pleaca acasa, insa cu fruntea sus, iar suporterii au din nou de castigat, deoarece semifinala contra Barcelonei se anunta a fi un regal fotbalistic.

1 comentarii:

Feraru spunea...

Google ştie campioana României

Dinamo București campioana României

Ați dorit să scrieți: Unirea Urziceni campioana României


Google ştie campioana României ... Continuare