Stiri sportive, scandaluri din sport, Liga I, Primera Division, Premier League, Il Calcio, Ligue I, Bundesliga, Liga 2, handbal, volei, baschet, tenis.

Scoruri Live

luni, 6 aprilie 2009

Bundesliga = Rocada intre lideri...

Nu e un secret faptul ca Bundesliga a devenit in ultimii ani una dintre cele mai echilibrate competitii nationale de fotbal ale Europei. In acest sezon insa, intre primele 5-6 pozitii au avut loc nenumarate rocade. Liderii s-au schimbat mereu, aproape sistematic, dupa 2-3 saptamani de suprematie. Pe rand, Bayern, Hoffenheim, Hamburger SV, sau Hertha Berlin s-au bucurat de o perioada de dominatie.
In aceasta saptamana este randul celor de la VFL Wolfsburg sa priveasca cu aroganta in josul listei, dupa o victorie de rasunet impotriva celor de la Bayern München. Astfel, fostul antrenor al bavarezilor, Felix Magath si-a luat revansa pentru felul in care a fost dat afara acum doi ani, cu un neverosimil 5-1.
Primele 5 echipe sunt departajate de doar 6 puncte, iar dintre acestea doar Stuttgart nu a stationat nici macar o etapa pe prima pozitie.
Hertha Berlin, care a fost mai bine de 3 saptamani in fruntea ierarhiei, a pierdut in fata lui Dortmund, picand astfel pana pe locul 3.
Datorita jocului constant, Hamburger SV se mentine in plasa liderului, la egalitate de puncte, insa cu un golaveraj mai slab, iar Bayern este pe 4, cu 48 de puncte, ultima infrangere dandu-i lui Jürgen Klinsmann planurile peste cap si un moral scazut pentru partida de CL impotriva Barcelonei.
Una peste alta, in ultimele 8 etape, lupta la titlu se anunta acerba si palpitanta, oricare dintre primele clasate avand sanse reale la titlu.

0 comentarii: